Over ons

Interieur & Identiteit.

Studio Must | Studio Must is ontstaan vanuit een gezamelijk passie voor mooie praktische dingen. De oprichters van Studio Must bewandelde beiden een eigen pad en kwamen tot de conclusie dat samenwerken vanuit een zelfde visie een versterkende factor is bij het ontwerpen van interieur en meubels.

Kevin van Ballegooij |Omgaan met het ontwerp van complete interieurconcepten, de uitwerking en de realisatie is iets wat hij al jaren doet en hem op het lijf geschreven is.
Gemke van Rossum | Een creatieveling met een scherp oog voor mooie materialen en stoffen. Altijd op zoek naar een creatieve toepasbare oplossing.

Het ontstaan

Op zoek naar een knusse ‘hangplek’ voor in de woonkamer, mooi wat uiterlijk betreft maar zeker ook functioneel. Het moest een uniek zitelement worden, in ieder geval groot genoeg voor drie kinderen en een hond… Helaas konden wij niet vinden wat we zochten. Dus wat je niet kunt vinden moet jezelf ontwerpen. Binnen enkele maanden was hij daar een eyecatcher van formaat. Een reus van een element in de kamer die aan meerdere functies voldoet. Groot genoeg voor het hele gezin maar ook heerlijk om in te stoeien, relaxen of een film te kijken met je lief. Gemaakt van diverse stoffen en materialen, multifunctioneel inzetbaar voor binnen- en buitenshuis. Maar ook bij de inrichting van publieke ruimtes, zoals restaurants, hotellobbys en beachclubs waar hospitality hoog in het vaandel staan, komen de Soft Seats en Poufs  goed tot hun recht.

Daar stopten we niet…. Deze creatieve uitspatting heeft geleid tot meerdere producten. Zo ontwerpen we tafels in iedere afmeting, in verschillende kleurcombinaties, houtsoorten et cetera.

Kenmerkend is onze tafel met het pixelpatroon. Dit patroon is in iedere gewenste kleur samen te stellen en met verschillende onderstellen leverbaar. Zo ontstond Studio Must.

Wat doen wij. Studio Must werkt samen met jou als particuliere of zakelijke klant, we maken het perfecte meubel geheel naar jouw smaak maar met onze visie. Maar zorgen ook voor interieur concepten of (re)styling van interieurs. Van advies tot uitvoering, iedere opdracht voeren wij met zorg uit en creëren een op maat resultaat.

Studio Must

Wij ontmoeten u graag in onze studio in Schaijk.
Maak een afspraak...

Over ons

Samenwerken. Iedereen is anders en dat mag. Jouw identiteit vertaalt in jouw interieur; elegantie met een ruw randje..…
Lees meer...